Okul Açılış

YÜCE’de yüz yüze açılış heyecanı!

YÜCE Okulları, uzaktan eğitim sürecinin ve tatilinin ardından okulu yüz yüze açabilmenin mutluluğunu yaşıyor. Geçtiğimiz yılların getirdiği kimi zaman zorluklarla yüklü ancak yeni deneyimleri de beraberinde getiren belirsizlik perdesi aralanmaya başlarken YÜCE’liler karar mercilerinden gelecek sinyallerin takipçisi olarak olası koşullara karşı tedbiri de elden bırakmıyor. Hem yüz yüze hem de uzaktan eğitime birlikte işlerlik kazandıran modeliyle derslere start veren YÜCE’deki özgüven açılış törenine de yansıdı.

Birlikteliklerinden aldıkları güçle inanılması güç bir organizasyonun üstesinden gelerek geçtiğimiz eğitim yılını eğitsel kayıp yaşamadan tamamlayan idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimiz, bu kez yeni bir yıla başlamanın heyecanıyla orta bahçede bir araya geldi. Geçtiğimiz yıldan farklı olarak on ikinci sınıfların mezuniyetinin yarattığı boşluk hissedilirken meraklı gözler büyük ailemize yeni katılan öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin üzerindeydi. Törenin açılış konuşmasında Kurucu Temsilcimiz Kağan Kalınyazgan hem öğrencilere hem de velilere hitap etti. Eğitime hangi koşullar altında devam edilirse edilsin YÜCE’de öğrencilerin derslere çok daha etkin şekilde katılım sağlayacağı bir yılın bizi beklediğini belirten Kalınyazgan, bu çerçevede velilere ise okul ile olan temaslarını güçlendirme ve iş birliği çağrısı yaptı. Gerek okul derslerinde gerekse merkezî sınavlara hazırlık kurslarında eğitim programlarının yüz yüze ve uzaktan eğitim modellerinin ikisine de uyumlu hâlde tasarlandığının altını çizen Kalınyazgan, konuşmasını iyi dilekleriyle noktaladı. Şimdi, velilerinin umutlu bakışları altında ve öğretmenlerinin gözetiminde dersliklerine uğurlanan öğrencilerse uzun soluklu bir eğitim yılı için ders başı yapıyor.