Hizmet İçi Eğitim Başlıyor.

YÜCE Okulları rotasını yeni eğitim ve öğretim dönemine çeviriyor.

YÜCE Okullarında öğretmen ve idarecilerimiz yeni eğitim ve öğretim yılına hizmet içi eğitim dönemiyle birlikte merhaba diyor. Geçtiğimiz iki yılda eğitim alanında yaşanan istikrarsızlıklara teknolojik altyapısı ve kendine mahsus eğitim ve uygulama modelleriyle yenilikçi çözümler üreten YÜCE’nin bu deneyimlerinin üzerine atacağı yeni adımlar eğitim camiası tarafından merakla ve saygıyla bekleniyor.

Hizmet içi eğitim programı için düzenlenen açılış töreninde YÜCE’liler önümüzdeki yılın getireceği temalar hakkında tutarlı bir pozisyon belirlemek, olasılıklara karşı önlem almak ve eğitsel bakımdan döneme hazırlık yapmak için bir araya geldi. YÜCE Ailesinde yeni görevler üstlenen ve aramıza yeni katılanların da söz alarak başarı dileklerini ilettiği toplantının ardından öğretmenlerimiz derslerin başlangıcına kadar dengeli ve güçlü eğitim programlarını inşa etmek için çaba göstermeye başlayacak.Açılış programına öncülük eden Kurucu Temsilcimiz Kağan Kalınyazgan, YÜCE Okulları’nın yeni eğitim ve öğretim yılı için benimseyeceği stratejileri ve yaşanacak gelişmeleri deklare ederek öğretmen ve idarecilerimiz için yine yol gösterici oldu. Öğrencilerin derslere devam durumu ve katılımı konusunda izlenen disiplin politikasının bu dönemde daha da önem kazanacağını vurgulayan Kalınyazgan, yeni dönemde olanaklarını öğrencilerin eğitim ve öğretimde asla kayıp yaşamaması için sarf edeceklerini bir kez daha dile getirdi. Eğitim sektörünün gündeminden, gelişmeler karşısında okulumuzun en sağlıklı kararları verebilmek için edindiği ilkelerden ve yeni odak noktalarımızdan söz eden Kalınyazgan çizdiği genel çerçeve içerisindeki önemli değerlendirmeleriyle ise tüm çalışanlarımıza rehberlik etti.Yüce Okulları, Bakanlığın alacağı kararlar ne şekilde olursa olsun yeni dönemde de öğrencilerimiz için güvenli bir liman olma kararlılığına devam edecek. Okulumuzda öğrencilerimizin karşılanmaya başlanacağı 31 Ağustos tarihine dek eğitim alanında uluslararası standartlar çerçevesinde nitelikli bir eğitim ve değerlendirme sürecinden geçecek öğretmenlerimize seminer dönemi için başarılar diliyoruz.