Mezuniyet

YÜCE’li mezunlar karışık duygularda!

YÜCE Okullarında sevinç ile mutluluk bir arada. On ikinci sınıftan uğurladığımız öğrencilerimiz, kep atma töreni için okul bahçemizde bir araya geldi. Mezuniyet balonlarını gökyüzüne uçuran gençler, gelecekleri için en güzel anıların arasına yazılacak ve asla unutulmayan karelerin arasına girecek fotoğrafları vermeyi de ihmal etmedi. Kurucu Temsilcimiz Kağan Kalınyazgan’ın konuşmasıyla başlayan törende mezunlarımızın heyecanları yüzlerine yansıdı. YÜCE Liselerinde dereceye girenlerin isimlerinin okunmasıyla, yıllarca verilen emekler alkışlar eşliğinde karşılığını buldu. Geleneksel yaş kütüğüne çivi çakma seremonisi ise en keyifli anlar arasındaydı. Sözü devralan okul birincileri, kendilerinden küçük kardeşlerine tavsiyelerde bulunurken göz yaşlarını tutamadı. Başarı belgelerinin takdim edilmesinin ardından gençliğin Ata’ya cevabı okundu. Bunun üzerine püskül değişimi ve kep fırlatma töreniyle birlikte bahçenin havası değişip sevinçle doldu. İzmir Marşı ise YÜCE’li gençleri uğurladığımız son ezgi oldu. Ancak mezunlarımız da daima YÜCE’li kalacak!