Okul Kapanış Töreni

Yüce Okulları, başarılı şekilde geride bıraktığımız yılı 23 Nisan ve 19 Mayıs kutlamalarında olduğu gibi çevrim içi törenle noktaladı. Microsoft Teams programından Yüce Marşı’nın duyulmasıyla ekran başına toplanan öğrenci ve velilerimiz, öncelikle Kurucu Temsilcimiz Sayın Kağan Kalınyazgan’ın konuşmalarını büyük bir merakla dinledi. Bunun ardından “Uzaktan Eğitimle 3 Ay” konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencimiz, başarı kazandığı metnini takdim etti. Kuvvetli kalem Burak Gökçe, yaptığı konuşmasında bu süreçte geçirdiği deneyimlerden söz etti. Törenin en çok beklenen görüntüleri dereceye girerek okullarını büyük başarıyla tamamlayan öğrencilerden geldi. YÜCE Fen Lisesi birincisi Ada Şumnulu ile YÜCE Koleji birincisi Mert Ali Aydın, kendilerine verilen emek karşısındaki şükranlarını ve kardeşlerine örnek oluşturması için gelecek planlarını sundu. Ortaokul ve Lise öğrencileri ise bu programda, sosyal medyada başlattıkları kampanyalarıyla yer aldı. Uzaktan eğitim konusunda ortaokullu ve liseli öğrencilerimiz, bu süreçte neler yaşadıklarını ve nasıl başardıklarını #şanslıyızeğitimdeöndeyiz etiketi altında yorumladı. Tören, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu. Böylelikle, kapanış törenimizin noktalanmasıyla birlikte Yüce Ailesi bir öğretim yılını daha geride bıraktı. Şimdi öğrenciler, yoğun çalışmaları nedeniyle hak ettikleri tatile giriyor. Yüceli öğrenciler, bu tatilde, okulların açılmasıyla birlikte arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşacakları günü iple çekecek.

İzlemek için aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz: