Ana Sayfa / Güncel / Haberler

YÜCE’de 2019-2020 öğretim yılına hazırlık çalışmaları başladı!

Özel Yüce Okulları 2019-2020 öğretim yılına açılış konuşması ve tanışma toplantılarıyla başlangıç yaptı. Kağan Kalınyazgan, açılış konuşmasında okulumuzun yeni eğitim dönemi için saptadığı stratejiler hakkında söz aldı. Yüce Okullarının uzun yıllar içerisinde elde ettiği birikimi her geçen yıl üzerine koyarak bir adım daha ileriye taşıdıklarını vurgulayan Kalınyazgan, deneyimlerine güç katacak yeniliklerden söz etti. Eğitim sektörünün içerisinde bulunduğu güncel koşullar hakkında bilgi veren Kalınyazgan, Yüce Okullarının okul iklimi içerisinde çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil ettiğini, bu sorumluluk bilinciyle okul sınırları içerisinde tüm olumsuzlukları geride bırakıp geleceğe olan inanç ve öz güvenle çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. Toplantıda aramıza yeni katılan öğretmenler de kendilerini tanıtmak üzere söz aldı. Sevinç ve heyecanları yüzlerinden okunan yeni öğretmenlerimiz ilk günlerinden okulumuzun prensiplerini ve uygulanan eğitim modellerini öğrenmek üzere kollarını sıvadı. Ortaokul Müdürümüz İlhan Şanver, Liseler Müdürümüz Vildan Yalım ve PYP Koordinatörümüz Sıla Derici ise temel değerlerimizle birlikte derslere başlangıç yapacağımız 2 Eylül 2019 tarihine kadar sunulacak etkinlikler hakkında bilgiler verdi. YÜCE Ailesi olarak 2019-2020 öğretim yılında tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.