Ana Sayfa / Güncel / Haberler

Okul Kapanış

YÜCE Okullarında sezon finali gerçekleştirildi

YÜCE Okulları, gelecek projeksiyonunda haklı çıkmanın ve yaşanan krizlere rağmen öğrencilerine güvenli bir okul ortamı sağlamanın verdiği haklı gururla derslerine bir virgül koydu. Çevrim içi yöntemle düzenlenen kapanış programı için ekranların başında toplanan Yüceliler, yılı en güzel mesajlarını ileterek tamamladı. Yüce Marşı’nın duyulmasıyla bir araya gelen öğrenci ve velilerimiz, öncelikle Kurucu Temsilcimiz Sayın Kağan Kalınyazgan’ın konuşmalarını merakla dinledi. Bunun ardından #YÜCE’ninKanatlarıAltındayız! sloganı altında buluşan ortaokul ve lise öğrencilerimizin mesajlarından oluşan video izlendi. Programda anaokulu öğrencileri İse “Yaza Merhaba!” adlı dans gösterisindeki muhteşem performanslarıyla sahne aldı. Günün en anlamlı bölümünde ise katılımcılara duygu dolu anlar yaşatmak on ikinci sınıf öğrencilerimize düştü. Artık üniversite yolculuğuna bilet alan gençlerimiz arasından okulda dereceye girenler, geçirdikleri yılları değerlendirirken diğer kardeşlerine önerilerde bulunmayı da ihmal etmedi. Öte yandan #YazaBirŞarkıBırak sloganı altında yine yetenekli ortaokul ve lise öğrencilerimiz keman, piyano, bateri ve klarnetle küçük birer resital sundu. Kayıpsız bir şekilde atlatılan ve hak edilen başarıların ardından Yüceliler, bu kapanış programıyla bir yılı daha geride bıraktı.