YÜCE'de Sınav Başarısı

• Okulumuz IB Orta Yıllar Programı’nın tüm gerekliliklerini yerine getirerek başarıyla uygularken aynı zamanda merkezi sınavlarda da üstün bir başarı elde etmektedir. Öğretim stratejilerimizin temelinde üst düzey bilişsel becerilerin geliştirilmesi ve öğrenmenin kavramsal düzeyde gerçekleşmesi yer almaktadır. Kalıcı öğrenmeyi sağlayan öğretim yöntem ve tekniklerimizle öğrencilerimizi hem hayata hem de sınavlara eş zamanlı olarak hazırlıyoruz. Merkezi sınavlarda öğrencilerimizin elde ettiği sonuçlar da bunu ifade etmektedir.

• Okulumuz her bir öğrencinin bireysel gelişimine ve toplu başarıya odaklanmaktadır. Rekabet yerine dayanışmanın yaşandığı okul iklimimiz için önemli olduğunu düşündüğümüz bu ilkeden yola çıkarak sınav istatistiklerimizde öğrenci isimlerinden ziyade toplu sonuçları bulacaksınız.

• Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.