Haberler

 Ana Sayfa / Güncel / Haberler

YÜCELİ Öğrencilerimiz Sömestr Tatilinde!

Öğrencilerimiz, çok çalıştılar ve güzel bir tatili hak ettiler. Şimdi dinlenme zamanı! Geçtiğimiz yılların aksine bu kez okulda karne heyecanı yaşanmasa da öğrencilerimiz, dönemi verimlilikle tamamlamaktan dolayı mutlu ve tatil için heyecanlı! 

YÜCE Okulları, 2020-2021 öğretim yılının birinci dönemini geride bıraktı. Okulların açıldığı eylül ayında ortaya koyduğu öngörülerinde haklı çıkan ve bu zor süreci tutarlılıkla yöneten YÜCE Okulları, geçtiğimiz yıldan itibaren teknolojik olanakları ile birlikte, yüz yüze eğitim ile uzaktan eğitimi önceden harmanlayıp esnek, sürdürülebilir ve pratikte de olumlu sonuçlar veren öğretim programıyla öne çıkmıştı. Okullarının sağladığı güven sayesinde akademik ve eğitsel bakımdan herhangi bir kayıp yaşamadan dönemi tamamlamayı başaran öğrencilerimiz ise yoğun bir çalışma temposuyla geçen bu yarıyılın ardından güzel bir tatili kesinlikle hak etti. 

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında YÜCE Anaokulu kendi sınıflarında eğlenceli oyun ve yarışma etkinliklerini gerçekleştirirken İlkokul, Ortaokul ve Liseler ise dönemin kapanış etkinlerini çevrimiçi olarak düzenlemeyi ihmal etmedi. Bu etkinliklerde öğrenciler, düzeylerine bağlı olarak farklı eğlenceli oyunlar oynadı, bulmacalar çözdü ve güzel dileklerle dönemi keyifli şekilde kapattı. Şimdi YÜCELİ öğrencilerimiz, bu tatilin ardından okulların açılmasıyla birlikte arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşacakları günü iple çekiyor.

Adres Bilgileri