Ana Sayfa / Güncel / Duyurular

Tema Ayı: Moğolistan

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan aralık ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Moğolistan ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Moğolistan’ı öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için okulumuzda bu ülkenin yemekleri, tarihi, sanatı, sporu ve kültürel özellikleri ele alınarak çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.

Tema Ayı: Gana

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan Kasım ayı tematik etkinliğimiz kapsamında “Gana” ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Bu çerçevede, tarihi özellikler, sanat, spor gibi yönleriyle Gana ülkesini öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için etkinlikler düzenlenecek ve çeşitli faaliyetlerde bulunulacaktır.

Okul Aile Birliği Genel Kurulu hk.

.

Sayın Velimiz,

2021-2022 Öğretim Yılı Özel YÜCE Okulları Okul Aile Birliği Genel Kurulu 22 Ekim 2021 Cuma günü saat 17.00’da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Belirtilen gün ve saatte toplantıya katılımınızı rica ederiz.

Saygılarımızla.

Tema Ayı: Japonya

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan ekim ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Japonya ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Bu çerçevede, tarihi özellikler, sanat, spor gibi yönleriyle Japonya ülkesini öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için gerek uzaktan eğitimlerimizde gerekse çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliklerde çeşitli faaliyetlerde bulunulacaktır.

Tema Ayı: Azerbaycan

Öğrencilerimizin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olup farkındalıklarını artırmak ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmalarına katkı sağlamak için yapılan eylül ayı tematik etkinliğimiz kapsamında Azerbaycan ülkesinin kültürünü mercek altına alıyoruz.

Bu çerçevede, tarihi özellikler, sanat, spor gibi yönleriyle Azerbaycan ülkesini öğrencilerimizle birlikte her yönüyle tanımak ve tanıtmak için gerek uzaktan eğitimlerimizde gerekse çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliklerde çeşitli faaliyetlerde bulunulacaktır.

Ders Zaman Çizelgesi

Sayın Velimiz,