Çözümler

Ana Sayfa / Yüce Okulları / Çözümler

YÜCE Okulları eğitim sektöründe hizmet veren teknoloji ve içerik sağlayıcı birçok kuruluş ile iş birliği yaparak öğrencilerine çok sayıda çözümü tek bir platformda sunmaktadır.

K12NET

K12Net Öğrenci Bilgi Sistemi, öğrencilerin kaydından mezuniyetine kadar geçen süreçte tüm bilgilerini oluşturan ve saklayan, öğrenci ve veli portalları ile paylaşan bir bilgi sistemidir. İletişim, rehberlik, ölçme-değerlendirme, ders programları, destek hizmetler gibi eğitim-öğretim sistemi içerisinde yer alan tüm bilgiler K12Net Öğrenci Bilgi Sistemi bünyesinde takip edilmektedir.

Edu21

Okul idaresi ve öğretmenlerin kullandığı Edu21, okulda verilen öğretimin standartlarının oluşturulması, yıllık plan, ünite planı ve ders planlarının geliştirilmesi ve öğretim kaynaklarının yönetilmesi için geliştirilmiştir. Edu21 öğretmenlerin hem zümre ile ortak çalışma yapmasına hem de sınıf ve öğrenci bazında öğretimin farklılaşmasına olanak vermektedir. Öğretim çıktılarını okul idaresine etkin olarak raporlayan Edu21, 21. Yüzyıl eğitiminin karmaşık süreçlerini teknoloji yardımı ile kolay bir hale getirirken toplam kalite sürecinde tekrar kullanabilirlik, verimlilik ve şeffaflık gibi hedeflerin gerçekleşmesine yardımcı olmaktadır.