YÜCE Okulları, Aslanlı Yol’da

YÜCE Okulları, aramızdan ayrılışının yıl dönümüne doğru Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi istirahatgâhında saygı ve özlemle anıyor.

Yüce Okullarının okul yönetimi, idarecileri, okul ve aile birliği yöneticileri ile birlikte öğrencilerimiz Atatürk’ün huzuruna çıktı. Anma töreni, YÜCElilerin Ulu Önder’in sonsuzluğa intikalinin 84. yıl dönümünde saygı ve özlem duygularıyla Aslanlı Yol’a çıkmasıyla başladı. Ardından Anıtkabir’e gelinmesiyle birlikte Kurucu Temsilcimiz Kağan Kalınyazgan, Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakmalarının ardından Misak-ı Millî Kulesi’ne geçerek okulumuz adına Anıtkabir özel defterini imzaladı. Ziyaret, avluda geleneksel hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.