Ana Sayfa / Güncel / Haberler

YÜCE’de Tiyatro Festivali

Edebiyatı, dansı, görsel sanatları ve müziği… Tüm sanatları bir araya getiren hangisi? Tiyatro! Gelip geçti 27 Mart Dünya Tiyatro Günü. Sokaklar, sahneler dolup taştı insanlığın dünya açılan bu büyülü perdesinin önünde.

Çanakkale Zaferi, YÜCE’de törenle kutlandı

Çanakkale Deniz Zaferinin kazanılmasıyla tarihe altın harflerle kazınan 18 Mart, 107. yılında, YÜCE Okullarında destansı bir törenle kutlandı.

YÜCEli gençler, bağımsızlığın hikâyesinin peşine düştü

Dünyanın bütün şiirleri masa başında yazıldı, İstiklâl Marşı hariç! Elbette, Millî Marşımız o inanmış adamın, milletin aziz hatırasında daima hürmetle anımsanan Mehmet Akif’in kaleminden çıktı.

YÜCE’de 100. gün etkinlikle kutlandı

Bizden söylemesi, yüzüncü günler önemlidir. En fazla da YÜCE’li anaokulu ve ilkokul öğrencileri için. Örneğin 14 Şubat Pazartesi, onların okula gelişlerinin yüzüncü gün dönümüydü.

YÜCE’de Karne Sevinci!

YÜCE Okullarında birinci dönem, tempolu bir maratonun ardından son buldu. Şimdi öğrencilerimizi hak ettikleri bir sömestr tatili bekliyor.

Birinci dönemin portfolyoları hazır!

YÜCE Anaokulu ve İlkokul öğrencileri Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı (PYP) kapsamında birinci döneme ait portfolyolarının sunumlarını gerçekleştirdi.