Özel YÜCE Ortaokulu Standartlar

Ana Sayfa / Yüce Okulları / Özel YÜCE Ortaokulu Standartlar

Özel YÜCE Ortaokulunda ulusal ve uluslararası standartlarda çok yönlü eğitim!

Özel Yüce Ortaokulu öğrencilerini MEB öğretim programları ve IB-MYP yeterlilikleriyle P21 beceri standartlarını eğitimin bütün süreçlerinde teknoloji destekli olarak etkin şekilde kullanmaktadır.

1996 yılında kurulan Özel YÜCE Ortaokulu MEB öğretim programı gerekliliklerini sağlarken öğrencilerini birer dünya vatandaşı olarak yetiştirmektedir. Uluslararası Bakalorya – Orta Yıllar programı (IB-MYP) yetkili okulu olan YÜCE Ortaokulu MEB öğretim programı ve IB-MYP öğretim programı kazanımları doğrultusunda harmanlanmış bir öğretim sunmaktadır.

21. Yüzyılın küreselleşen ekonomisinde başarılı olacak bireyleri bugünden yetiştirmek üzere eğitim veren Özel YÜCE Ortaokulu bu alanda dünyanın en yetkili kurumu olan P21’in (21. Yüzyıl Becerileri Ortaklığı) oluşturduğu beceri standartlarını referans olarak almakta ve teknolojiyi etkin olarak tüm eğitim süreçlerinde kullanmaktadır.

Öğretim programının standartları yani “öğrencilerin ne öğrendiği” ulusal ve uluslararası geçerlilikteki yaklaşımlarla sadece bilgi değil, kavram, beceri ve tutumlar odağında belirlenmektedir.